HP/De Tijd 02: War on drugs

De Redactie 29 jan 2019

Het februarinummer van HP/De Tijd ligt in de winkel! Met deze maand een driegesprek over de bestrijding van drugscriminaliteit. Hoe gaan ordehandhavers om met de war on drugs? “Drugscriminelen maken onze samenleving kapot. En het doemdenken is terug, een stuk over de Brexit. 

Verder in HP/De Tijd: een indrukwekkend profiel van Wim Pijbes, die door insiders de dertiende wethouder van Rotterdam wordt genoemd. Pijbes was directeur van het Rijksmuseum, en nu voorzitter van de Stichting Droom en Daad.

Wie is de beste columnist van Nederland? HP/De Tijd nam de proef op de som en koos de twintig beste columnisten van dit moment.

En heeft Nederland het koloniale verleden wel verwerkt? In december 2019 is het zeventig jaar sinds de overdracht van de soevereiniteit van Nederlands-Indië, thans Indonesië.

En hoe is het leven in een obesitaskliniek? In Nederland zijn 350.000 ernstig obese mensen, en dat aantal blijft stijgen. HP/De Tijd liep een dag mee met een bariatrisch chirurg in het Rijnstate-ziekenhuis. “Een maagverkleining is vaak het laatste redmiddel dat ze hebben.”

Dat en nog veel meer in het nieuwe nummer van de HP/De Tijd. Koop hem in de winkel, of download hem in de app.

Reageer op artikel:
HP/De Tijd 02: War on drugs
Sluiten