Medeleven voor Cruijff op Twitter

ANP 22 okt 2015

DEN HAAG (ANP) – De sportwereld uit zich donderdag meelevend nadat bekend is geworden dat Johan Cruijff longkanker heeft. ,,Beste Johan, ik ken je als een strijder en na vele gevechten die je hebt gewonnen, zul je dit ook overwinnen”, liet Ruud Gullit via Twitter weten. ,,Veel sterkte voor mijn leermeester bij Ajax”, meldde trainer in ruste Aad de Mos.

Oud-zwemmer Maarten van der Weijden genas zelf van kanker. ,,Wat een vreselijk nieuws over Johan Cruijff. Ik hoop dat hij het geluk heeft te herstellen. Sterkte voor hemzelf en zijn familie”, twitterde de olympisch kampioen van 2008.

Voormalig voetbalinternational Winston Bogarde: ,,Mijn liefde en steun gaat uit naar Johan en zijn familie. Hopelijk overwint hij deze strijd!” En het twitteraccount van de Italiaanse Serie A meldt: ,,Forza Johan!”

Ook de diverse voetbalbonden betuigen hun medeleven. ,,Zeer geschrokken hebben we kennis genomen van de ernstige ziekte van Johan Cruijff. Onze gedachten zijn bij Johan, zijn vrouw en familie”, twitterde de KNVB. En wereldvoetbalbond FIFA: ,,Ik wens een spoedig herstel aan de weergaloze Johan Cruijff. Dit is gewoon weer een uitdaging om te overwinnen.”

Reageer op artikel:
Medeleven voor Cruijff op Twitter
Sluiten