Raúl houdt New York voor gezien

ANP 15 okt 2015

NEW YORK (ANP) – De Spaanse aanvaller Raúl heeft donderdag bevestigd dat hij in november vertrekt bij New York Cosmos. Daarmee komt waarschijnlijk ook een einde aan zijn schitterende loopbaan als profvoetballer, maar helemaal zeker lijkt hij daar nog niet van. ,,De komende maanden neem ik een besluit over de volgende stap in mijn carrière.”

De 38-jarige spits, die tot voor kort topscorer aller tijden van Real Madrid was, heeft volgens de Spaanse krant AS last van heimwee. Hij is nu met de Amerikaanse clubleiding overeengekomen dat hij aan het einde van het seizoen in de Verenigde Staten, komende maand, zijn contract inlevert.

Raúl speelde bijna zijn hele loopbaan voor Real, waarvoor hij in 741 wedstrijden tot 323 doelpunten kwam. Daarmee was hij tot 1 oktober de meest scorende speler ooit voor Real, maar hij is inmiddels ingehaald door Cristiano Ronaldo. In 2010 verruilde de 102-voudig international Real voor Schalke 04. Voor hij bij de Cosmos neerstreek, speelde Raúl in Qatar voor Al-Sadd.

Reageer op artikel:
Raúl houdt New York voor gezien
Sluiten