Spring naar de content

Wat zegt pedo Marthijn nou écht?

Marthijn Uittenbogaard, bestuurslid van ‘pedovereniging’ Martijn, heeft de afgelopen dagen last gehad van volkswoede in zijn nieuwe woonplaats Hengelo. Buurtbewoners protesteerden bij zijn huis omdat de gemeente hen niet had ingelicht dat een pedofiel, ook al is hij niet actief of veroordeeld, in de buurt was komen wonen. Daarnaast kwam Uittenbogaard in het nieuws vanwege zijn contacten met Richard van O. (vriend van Robert M.). Uittenbogaard plaatste filmpjes op YouTube waarin hij de media beschuldigt van het geven van verkeerde informatie. Met name De Telegraaf zou doelbewust verkeerde informatie verschaffen. Daarom nu een compilatie, Marthijn Uittenbogaard in his own words. “Wij zijn tegen misbruik, maar wij noemen niet alles onder de zestien jaar misbruik.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

“We keuren de daden van Robert M. af, maar ik heb toch met ze (Robert M. en zijn vriend Richard van O., red.) te doen, want ze gaan een moeilijke tijd tegemoet.”

“Volgens de DSM (handboek voor psychologen en psychiaters, red.) is pedofilie een ziekte. Vroeger was homofilie ook een ziekte. Als je kijkt naar wetenschappelijk onderzoek, nadert het aantal mannen dat op pubers valt de 100 procent. Ook het vallen op pre-pubers is niet uitzonderlijk. Zelf had ik dat ook. Als je het voor jezelf erkent, dan merk je dat je ook op jonger valt. Als je zegt: ’16 jaar en ouder’ merk je dat je ook op iemand van 15 jaar valt.”

“Als je de acceptatiegrens lager legt, de grens waarvan je zelf accepteeert dat je er op valt, dan kom je er achter dat veel mensen op heel veel leeftijden kunnen vallen.”

“Ik ben er heilig van overtuigd dat ieder mens op hetzelfde geslacht, het andere geslacht, jong en oud kan vallen, maar dat de percentages verschillen. Soms van dag tot dag. Soms heb je een dag dat je meer hetero bent dan homo, maar het blijft over de jaren wel hetzelfde. Iedereen heeft hiervan een mix, maar die ligt nooit 100 procent vast.”

“Het zou goed zijn als kinderen vrienden en vriendinnen kunnen vinden die ouder zijn, het hoeft niet altijd seksueel.”

“Als je mensen vraagt naar bewijzen waarom seksuele contacten tussen jong en oud schadelijk zijn, krijg je nooit antwoord. Ze kletsen maar wat. Je mag verwachten dat artsen hun beweringen baseren op feiten.”

“Sommige mensen worden de tbs in gepleurd, soms levenslang, omdat ze seks hebben met een vijftienjarige. De verhoudingen zijn zoek.”

“In de VS zijn de meeste veroordelingen voor mensen die maar een paar jaar verschilden van hun seksuele partner.”

“Wij zijn tegen misbruik, maar wij noemen niet alles onder de zestien jaar misbruik.”

“We willen dat kinderen gelukkig opgroeien. Laat kinderen kind zijn. Seksualiteit is geen zonde, geen taboe. Seks hoort ook bij kind zijn, op een kinderlijke manier.”

Wilt u de video’s in zijn geheel bekijken, zodat u bovenstaande uitspraken beter in de context kunt plaatsen, zie hieronder.

<iframe width=”410″ height=”330″ src=”http://www.youtube.com/embed/EVyz_oSzB4E” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

<iframe width=”410″ height=”330″ src=”http://www.youtube.com/embed/maHZ_NTmW5o” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

<iframe width=”410″ height=”330″ src=”http://www.youtube.com/embed/BXdqNFS7k2g” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>