Spring naar de content

Hemelvaart-tip: gratis spullen ophalen via Facebook

Vergeet de meubelboulevard op Hemelvaart. Vergeet ook de Kringloop of andere digitale marktplaatsen. Tweedehands spullen haalt u tegenwoordig gewoon op via de Facebookgroepen ‘Gratis ophalen in…’ of varianten als ‘Gratis af te halen… ‘ U vindt er niet alleen meubels in prima staat, maar u stuit ook nog eens op de meest uiteenlopende producten om af te halen. De pagina is een inspiratiebron voor iedereen zonder geld en ideeën.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Sjoerd Hartholt

‘Gratis ophalen in Utrecht’ heeft inmiddels meer dan 23.000 leden en dat resulteert in een vrijwel onophoudelijke stroom aan gratis af te halen spullen. Ook in andere plaatsen zoals Amsterdam, Rotterdam en Breda groeien de ‘Gratis ophalen in’ pagina’s als kool. Meestal geldt: wie het eerst kom, wie het eerst maalt. Een snelle oogst uit de afgelopen twee dagen levert ons aardig wat op, zoals een heerlijk rustgevende cd met Zen-muziek weggegeven door Mirjam.

zen

Wie snel is kan via Gratis ophalen in Utrecht nog de trotse bezitter worden van deze televisie, die volgens de gulle gever nog prima werkt. Het wordt wel even slepen, maar dan heeft u ook een beeldvullend product in uw woonkamer.

tv

Een echte slimmerik slaat nu alvast zijn slag met een gratis kerstboom, die een half jaar lang in de huiskamer heeft gestaan. De eigenaar is er inmiddels wel klaar mee. Hij kan dus zo op zolder worden bewaard en over een paar maanden weer opgezet worden, zoals de gever al uitlegt.

kerst

Op zoek naar een leuk cadeautje voor uw creatieve neefje of nichtje? Reageer dan snel op dit instructieboekje voor Manga-tekeningen.

manga

Uiteraard kunt u op ‘Gratis af te halen in…’ ook terecht voor doodgewone spullen, zoals banken, tafels en stoelen. Deze kekke bank is bijvoorbeeld ook op te halen. Volledig gratis.

bank