Spring naar de content

Arthur van Amerongen & Rob Muntz presenteren: De Potkast #10, Jezus Leeft

HP/De Tijd en De Inburgerking presenteren in het kader van de verkiezingen: Florens van der Spek for president! Het voormalige feestbeest is nu de allerbeste maatjes met Jezus en lijstrekker van de politieke partij Jezus Leeft. 

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Van der Spek: ‘Jezus maakt in tegenstelling tot de politici wél Zijn beloftes waar! Hij beloofde Zijn leven te geven voor ons en dat heeft Hij ook gedaan! De politiek belooft veel, maar uiteindelijk leven politici voor zichzelf!

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

“Bent u het ook zat om ieder jaar nieuwe beloftes te horen van de politiek die niet worden waargemaakt?! Voelt u zich ook bedrogen door verkiezingsbeloftes? Straf de politiek dan voor eens en voor altijd af. Stel u vertrouwen op JEZUS CHRISTUS, Hij maakt al Zijn beloften waar! (2 Korinthe 1 : 20 Want zovele beloften Gods als er zijn, die zijn in Hem ja, en zijn in Hem amen, Gode tot heerlijkheid door ons. )”

Beluister hier de podcast:

Bekijk hier de zoomcast: