Spring naar de content

Marcel Levi en Ton F. van Dijk nieuwe columnisten HP/De Tijd

Internist Marcel Levi en onderzoeksjournalist Ton F. van Dijk krijgen een vaste column in het maandblad HP/De Tijd. In het morgen te verschijnen dubbeldikke zomernummer staan de eerste columns van deze eminente spraakmakers. 

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door De Redactie

Marcel Levi – naast internist ook hoogleraar geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en voorzitter van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) – legt in zijn maandelijkse column de vinger op de zere plek van de maatschappij. 

Journalist en oud-omroepbestuurder Ton F. van Dijk schrijft al met enige regelmaat spraakmakende stukken voor de website van HP/De Tijd. In de papieren versie van de titel zal hij maandelijks een stuk schrijven over actuele kwesties en zaken die hem bezighouden.

Hoofdredacteur Tom Kellerhuis van het inmiddels onafhankelijk opererende HP/De Tijd is verheugd met de komst van de twee nieuwe columnisten. ‘Met Levi en Van Dijk hebben we twee topcolumnisten binnengehaald die een welkome aanvulling zijn op ons toch al mooie columnistenbestand.’