Spring naar de content
bron: fhm

€100.000! Hahaha!

Tessa Sparreboom luisterde naar de podcast FHM Vrouwen aan de Top, met als hoofdgast: Sylvie Meis. 'De opschepperij ligt er zo dik bovenop dat het gewoon te flauw is om überhaupt te benoemen, alsof je Maarten van Rossem een chagrijn zou noemen.'

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Tessa Sparreboom

Het leven brengt de mens op de gekste plekken, zelfs als je columniste bent en in principe nooit een stap buiten de deur hoeft te doen. Zo kwam ik vorige week terecht op het Instagramaccount van FHM Nederland, ‘the greatest magazine for men on planet’.

De feed verschilde natuurlijk niet zoveel van een vijftig jaar oude Playboy: veel halfnaakte vrouwen en af en toe een horloge of een Lamborghini. Maar, dat moet gezegd, die beelden werden nu aangevuld met filmpjes van pratende, aangeklede vrouwen, zoals Sylvie Meis. Ik was hier beland via een fragment uit de podcast FHM Vrouwen aan de Top, waarin Meis met Chris Riemens, de jonge hoofdredacteur van the greatest magazine for men, over haar carrière praat. ‘Ik ben een Ram,’ zegt ze onder andere, en: 'Ik geloof in manifesteren.’ En Riemens maar driftig knikken − emancipatie is iets prachtigs.

Paywall

Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 5 euro per maand.

Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.

Kies een lidmaatschap

Met uw donatie steunt u de onafhankelijke journalistiek van HP/De Tijd. Word donateur of word abonnee, al vanaf €5 per maand.