Spring naar de content

Blower & brievenbuspisser Eric Lucassen ook ontuchtpleger

Over Eric Lucassen, burenbedreiger, brievenbuspisser en gehoorapparatensloper, blijven de smerige nieuwtjes binnenkomen. RTL Nieuws komt zojuist met de grootste klapper in het schandaal romdom het PVV-Kamerlid. Hij is in 2002 veroordeeld wegens ontucht.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Inmiddels begint het een soap te worden. Lucassen bedreigde en intimideerde dus zijn buren, waaronder een 72-jarige man die enige malen in tranen aangifte deed. Verder bleek hij een medewerker te zijn aangevlogen van coffeeshop Willie Wortel, waar hij vaste klant was. Nu komt als klap op de vuurpijl dus de veroordeling wegens ontucht boven.

RTL Nieuws meldt op haar website dat Lucassen, die seksuele handelingen schijnt te hebben verricht met twee vrouwelijke soldaten in opleiding, door de militaire strafkamer zowel in de zaak zelf als in hoger beroep veroordeeld werd. De zender heeft de uitspraak op haar website gezet. Saillant detail: hij kreeg een weekje detentie, iets wat de partij van harder straffen toch redelijk in het verkeerde keelgat zou moeten schieten.

Wilders is de zaak nog steeds tot op de bodem, die inmiddels nog niet in zicht lijkt, aan het uitzoeken en wil niet reageren. Ook Lucassen doet er vooralsnog het zwijgen toe.

Onderwerpen