Spring naar de content

Heeft u ook een hybride kind?

Nu het paranormale kind, het nieuwetijdskind en het indigokind al zo’n beetje mainstream zijn geworden, vraagt de spirituele gemeenschap aandacht voor een nieuw type dreumes: het hybride kind.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Mark Traa

Een hybride kind is net zoiets als een hybride auto: het is in feite een combinatie van twee werelden. Maar in dit geval gaat het wel om twee héél verschillende werelden. “Hybride kinderen,” zo betoogt Sigrid Karssens, ‘Healing Arts therapeut/docent en energetisch/reconnectief therapeut’ uit Waspik op haar website, “zijn kinderen die gecreëerd zijn door genetisch materiaal van mensen en genen van buitenaardsen samen te laten smelten. Hierdoor ontstaan wezens die zowel menselijke als buitenaardse kenmerken en kwaliteiten hebben. Zij hebben hun thuis in andere dimensies, door hun verhoogde trilling kunnen wij hen niet met onze fysieke ogen waarnemen.”

Juist ja.

Cocktail van buitenlandse ziektekiemen
Dat is andere koek dan kinderen die de geest van een overleden oma door hun slaapkamer zien dwalen en vervolgens een mistig holistisch behandelcircuit worden ingejaagd. Sigrid Karssens, die blijkens een verhaal op haar website op 19 november nog door aliens naar hun moederschip is gebracht en daar een ‘cocktail van buitenaardse ziektekiemen’ ontving, zegt steeds meer mensen te spreken die ‘innerlijk weten’ dat ze ergens een hybride kind hebben. Reden om met vriendin en collega-therapeut Inge Kuip en met Vincent Rikkerink (‘Mannen hebben net zo goed kinderen in de andere dimensies’) een reeks workshops te organiseren. Het nobele doel daarvan is om de ‘verloren kinderen’ met hun ouders te verenigen.

Wellicht denkt u dat hier een handvol mensen met een ietwat verwrongen beeld van de werkelijkheid bezig is om op een innovatieve wijze hun liquide positie te versterken. Daar heeft u het dan mis, in elk geval wat dat ‘handvol’ betreft, want het concept van hybride kinderen is inmiddels groter dan u denkt. Zo is er inmiddels een YouTube-kanaal waarop mensen vol enthousiasme vertellen over hun semi-buitenaardse nageslacht. Zoals deze mevrouw:

Dezelfde dame heeft een website met álles over hybride kinderen, natuurlijk is er een Facebookpagina, er zijn ook al bijeenkomsten van hybride ouders geweest en er is ook al hybride-kinderen-kunst. Het wachten is nu nog slechts op de commerciële omroep die haar spirituele timeslot nog met iets nieuws moet opvullen.