Spring naar de content
bron: ANP

Sunny, Sylvana en Anousha eisen verbod op racistische koningsspelen

Er is niets bespottelijkers dan ons Koningshuis. Ik ben een republikein in hart & ziel en woord & daad en laat geen kans onbenut om dat genetisch uitgedaagde Fremdkörper – het ongewervelde Nederlandse volk in de maag gesplitst door een niet bestaande God – op ironische doch barmhartige wijze te slopen. Het Koningshuis heeft dezelfde fans als die afgrijselijke musicals van Joop van Ellende en flapdrol Albert Verlinde: coiffeurs der Griekse beginselen, Groupon-huisvrouwen uit Dronten-Oost en verder alles wat abonnee van de NRCV, de EO, de Margriet en het Oud Strijders-Legioen is.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Arthur van Amerongen

Enfin, ik ga niet in herhalingen vallen want ik heb dit al zo vaak gepredikt dat ik er bijkans venerische schimmel in mijn nek van krijg.

René Zwaap, de legendarische hoofdredacteur van De Republikein, noemt mij altijd liefkozend De Gesel van Oranje. Ik weet uit betrouwbare bron (René) dat ZKHPB mijn anti-royalistische polemieken in de Groene Amsterdammer verslond terwijl hij aan zijn roze ochtendchampagne zat te nippen. (Zwaar Duits accent) ‘Die Aarthoer von Amerungen is mij daar ein dekselse und drommelse schjavuit maar hij is wel een mannenmann die hem net als ik niet met oerinieren versleten heeft en auch niet in zijn glas spuckt.”

Ik maak – helaas – geen grappen meer over de drie dochters van Koning Pils. Daar scoorde ik enorm mee, qua clickbait, maar dan moest ik na de bewuste publicaties vier weken onderduiken in mijn Jeroen Koningsbrugge-bunker op de Azoren.

De bekendste dooddoener van mijn talrijke vijanden is altijd: die arme propjes hebben niet voor dit leven gekozen.

Ik zeg dan: ja, maar grapjes over de kinderen van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Hitler mogen wel omdat dat hun koters tot het einde der tijden zijn belast met de boreale erfzonde.

Soapies Sunny, Syllie en Anousha zijn nou niet direct mijn natuurlijke bondgenoten maar we vinden elkaar in onze gedeelde walging van het koningshuis en haar leden, exponenten van de witte, koloniale suprematie. Bien étonnés de se trouver ensemble! 

Dankzij mijn vlammende polemieken mag die racistische koets met die walgelijke afbeeldingen van geketende Surinaamse slaven nooit meer de garage uit. Bovendien zit het pluche in de Gouden Koets nog steeds onder de lauwe but-vlekken van de marechaussee, die krijg je er nooit meer uit. Vertel mij wat!

Over Anousha gesproken: we hadden lang niks meer van haar gehoord omdat ze met haar roomblanke mannie naar New York was vertrokken. Papa Nzume is daar psychiater in het Mount Sinai-ziekenhuis, het allerduurste roomblanke ziekenhuis van de Verenigde Staten en geliefd bij zionisten.

Na een uur wanhopig googelen vond ik zowaar een recente publicatie van Anna Steijn, die zich liever Anousha Nzume noemt, notabene in One World, de digitale muurkrant van inclusief Nederland. Zelden las ik zulke pathetische bagger (sorry dat mijn ironiemodus even uit ging, vrienden).

Leest en huivert!

Anousha Nzume dacht het gezapige, witte Amsterdam te ontvluchten in New York, waar het bewustzijn over raciale ongelijkheid zoveel verder is. Maar ook daar werd ze geruisloos deel van de elite.

Enfin, u kunt de klaagzang van Anusje hier vinden.

Het leuke is dat de gepensioneerde soapies Anousha, Sylly en Sunny elkaar het licht in de ogen niet gunnen. Racisme is een schitterend verdienmodel maar het moet natuurlijk wel een beetje exclusief blijven. Veel varkens maken de spoeling dun (pun not intended maar ik kon even geen ander Hollands gezegde vinden over moordende concurrentie).

Goed, van Anousha gaan we nooit meer iets horen, tenzij ze een affairette begint met een aan de crack, flakka en meth verslaafde Black Panther van 93 jaar.

Van haar aartsvijandin Sunny Bergman horen we des te meer! Afgelopen maandag keken maar liefst 140.000 gekkies naar haar gedrocht over mannelijkheid. En dat terwijl ze werkelijk in alle babbelshows zat en uitgebreid werd geïnterviewd in alle dag- en weekbladen. Conclusie: Nederland is klaar met die genderbullshit (sorry, ik zet nu mijn ironiemodus weer aan).

Met een vette knipoog naar Sunny twieterde ik dit:

Sunny is een ziekelijke aandachtsjunk van het kaliber Patty Brard maar dan zonder humor. De VPRO begon na het kijkcijferdrama wanhopig te twieten maar niemand in Nederland zit nog te wachten op die deerniswekkende egodocumentjes van Sunny. En niemand zit te wachten op een naaktfoto van haar man Conchita Wurst op de voorkant van de VPRO-gids.

Bon, van Sunny zijn we ook verlost. Two down!

En toen dook Sylvana ineens op, als een duveltje uit een doosje! We horen niks meer van Sillie Syl sinds ze haar armetierige zeteltje in de Stopera deelt met die kermisklanten van Bij1, behalve dan als ze de Amsterdamse politie racistisch noemt omdat die een Marokkaan op een snorfiets met zonder helm aanhouden op het fietspad in de Kinkerstraat: (vriendelijke Bromsnor-stem) ‘Ho ho, kleine Mo, waar gaan wij naar toe op die snorfiets? Is je Audi rs6 stuk, vriend?

De meest overschatte vrouw van Nederland liet een natte scheet, die gretig werd opgevangen door mijn geliefde Mediacourant, 

Nou heeft haar aartsvijand Quinsy Gario, die ik met terugwerkende kracht een toffe peer vind en die ik best wel mis, al eens een talkshow gehad.

Ik vraag me dus af wat de noodzaak en de urgentie is van een talkshow van Syllie Syllie. Ze kan het beste met al haar fans in toko Wan Piepel aan de Bijlmerdreef gaan zitten met een paar Goprootjes en de boel uitzenden op Facebook. Iedereen blij!

Goed, u begrijpt al: de titel van deze vrijdagpreek is totale onzin en diende slechts als klikaas. U bent er wederom ingestonken. Bottom line is natuurlijk wel dat die drie juffies volstrekt marginaal zijn geworden. En dat is verheugend nieuws, net als het feit dat de krankzinnige bomenkap in Nederland is gestopt door mijn vlammende column in de Volkskrant.

Wederom is aangetoond dat het Nederlandsche volk het niet langer pikt. Waar ik zojuist schreef ‘ongewerveld’, bedoelde ik trots en fier. Daarom een poëtisch goedmakertje want ik ben in een goede luim en ga zo op mijn privéstrand lekker met wc-potten smijten en oranjelikeur slobberen.

Wien Neêrlandsch bloed door d’aderen vloeit,

Van vreemde smetten vrij,

Wiens hart voor land en koning gloeit,

Verheff’ den zang als wij:

Hij stell’ met ons, vereend van zin, Met onbeklemde borst,

Het godgevallig feestlied in

Voor vaderland en vorst.

P.s. En ik heb nog een leuke uitsmijter: de nooit uitgezonden VPRO-Oranje Quiz, met Rob Muntz, René Zwaap en de onvergetelijke Willem Oltmans. Houzee!

 

 

 

 

Onderwerpen