Spring naar de content
bron: ANP

Manfred Langer: ‘Ik ben géén nicht’

Wat er in zijn discotheek gebeurt, kan nergens anders. Vandaar dat de sterren er zo graag komen. En eigenlijk is hij zelf ook een beroemdheid geworden. 'Vroeger vond ik het leuk met lmca Marina op de foto te gaan, nu hebben andere mensen dat met mij.'

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Milou van Rossum

Dat hij van Patty Brards vriend Eric Peute, toen die voor het eerst in zijn discotheek iT kwam, een pakje cocaïne in de handen geduwd kreeg, dat is goed beschouwd niet echt een geheim. Netzomin als het feit dat de Chippendales lijntjes legden in de vorm van een I en een T, en dat één van hen nog bij hem in bed belandde ook. Of dat Marco van Basten meer dan gewone belangstelling toonde voor een forsgeschapen male stripper. Geheimen zijn de dingen die iemand je in vertrouwen vertelt, vindt Manfred Langer (41 en beter bekend als kortweg Manfred). En die houdt hij voor zich. Altijd.

Maar wat er in de iT gebeurt, kan iedereen die binnen is in principe zien, dus dan mag je dan ook best opschrijven, vindt hij. Zijn boek Alle geheimen van de iT is dan ook meer een kijkje in de keuken voor degenen die zelf niet durven komen, of worden geweigerd in Manfreds glamorous homodisco.

Paywall

Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 5 euro per maand.

Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.

Kies een lidmaatschap