Spring naar de content

De Volkskrant: ‘Yolanthe is gelukkig met Jan’

Diverse kabinetsleden lieten hun verslagenheid blijken en tientallen columnisten gaven al aandacht aan het koppel dat volgens hen geen aandacht verdient. Dat het uit is tussen Yolanthe en Jan (achternamen overbodig) is bij iedereen bekend. Behalve bij de Volkskrant

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Niek Stolker

De premier liet vorige week al weten onaangenaam verrast te zijn (zie hieronder, hoe vaker we het fragment bekijken, hoe gênanter het wordt) en zelfs Sylvain Ephimenco mengde zich zaterdag in de nationale discussie: “Het lijkt onwaarschijnlijk, maar van deze vrouw die in een ondergrondse parkeergarage met een ballentrapper stond te zoenen, had ik nog nooit gehoord.” En: ”Nederland lijkt soms op een ondergrondse parkeergarage vol camera’s met in de controlekamer Balkenende en De Vries (Peter R. – red.), loerend op hun monitors.”

Dat was vorige week. Fast forward naar vanochtend. De Volkskrant ploft op de mat. Lekker dik vandaag, met een extra bijlage, Mediawijzer genaamd. Op pagina 9 van de bijlage vinden we een [[popup file=”2009-05/yolanthe.jpg” description=”interview” align=”left” ]] met ‘Yolanthe Cabau van Kasbergen (24, actrice en vriendin van Jan Smit)’. Exclusieve quote: “Ik ben hartstikke gelukkig met Jan.”
Zat er dan níemand op te letten bij de ochtendkrant?