Spring naar de content

Ik ben om. Ik ga stemmen.

De Europese verkiezingen? Het laat de Nederlandse kiezers onverschillig. Dat bleek gisteren maar weer eens uit een onderzoek van de Universiteit van Amsterdam. Reden voor de marketingmensen van de Europese Unie om een aantal ‘celebrities’ (hun woorden) op te trommelen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

De Europese boodschap wordt hier verwoord door acteur Jeroen Krabbé en voetballer Hedwiges Maduro. Na het zien van dit promotiefilmpje met Maduro (“ik speel bij Valencia, in de verdediging achterin”) ben ik om.
Ik ga stemmen – al is het maar om politici aan te stellen die beloven nóóit meer zulke spotjes uit te zenden.

<object width=”410″ height=”249″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/v7KqaDJv48Q&hl=nl&fs=1″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/v7KqaDJv48Q&hl=nl&fs=1″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”249″></embed></object>