Spring naar de content

Buzz-top-3: Rabbae, Borghouts & Van Koningsbrugge

1. Mohamed Rabbae (1941) noemt in een ronkend artikel in De Volkskrant Geert Wilders een ‘rampzalige racist’. Het oud-Tweede Kamerlid voor GroenLinks stelt voor om Wilders te ‘neutraliseren’ via een cordon sanitaire. En problemen met Marokkaanse jongeren [[popup file=”2009-06/afbeelding_1_copy3.png” description=”lossen vanzelf wel op” alt=”http://217.26.122.85/pivotx/includes/editor/insert_popup.php?f_image=&f_text=lossen%20vanzelf%20wel%20op&f_hasthumb=&f_target=introduction#” align=”left” ]].

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

2. Harry Borghouts (1943) de, [[popup file=”2009-06/afbeelding_48_copy1.png” description=”niet van onbesproken gedrag verschoonde” align=”left” ]], commissaris van de Koningin van Noord-Holland  is weer de kop van jut. Terwijl zeven gedeputeerden van de VVD, CDA, PvdA en GroenLinks aftraden vanwege het miljoenenverlies in de affaire rond de IJslandse bank Landsbanki bleef hij tot nog toe zitten.

3. Jeroen van Koningsbrugge (1973) is aangeslagen. Het vertrek van Beau van Erven Dorens van RTL naar SBS is het volgens mede-teamcaptain in hetprogramma Ik hou van Holland de nekslag. “Ik ben bang dat het eigenlijk helemaal niet leuk meer wordt.” Het moet volgens Van Koningsbrugge maar ‘Ik vind Holland wel oké’ of Ik vind Holland wel leuk’ gaan heten.

Vorige week: 1. Nieman. 2. Ketelaar. 3. King.

Onderwerpen