Spring naar de content

Theodor en Prem nog steeds geen vrienden

Theodor Holman en Prem Radakishun kunnen het niet zo goed met elkaar vinden. Prem fulmineerde in zijn column tegen Parool-collega Holman dat hij en andere collega’s ‘racisten’ en ‘teringlijders zijn’. Ook tijdens de opnames van het programma 1 op 1 van Het Gesprek boterde het niet echt tussen de twee. Het Gesprek-persvoorlichter Ariaen de Jong meldde eerder tegen HP/De Tijd dat de beelden van het geëscaleerde interview nooit naar buiten zouden komen, maar de zender kwam daar gisteren op terug en zond ze uit.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Wouter Sinke

Het mislukte gesprek werd tot gisteren niet uitgezonden omdat Theodor Holman dat tegenhield. Volgens De Jong ging de gepikeerde columnist wél akkoord als de uitzending werd omkleed met een journalistenpanel dat aan de hand van de ruzie de grenzen van de vrijheid van meningsuiting bespreekt.
Of de columnistenruzie nu ook ten einde is, is maar zeer de vraag… Holman ontstak in woede omdat Prem hem weigerde excuus  aan te bieden. Heeft hij dat inmiddels dan toch gedaan? “Nee, de heer Prem heeft nog geen excuusbrief geschreven. Aanvankelijk vond ik dit vreemd voor een advocaat. Maar waarschijnlijk wordt hij tegengehouden door een terecht groot schaamtegevoel,” aldus Theodor Holman via e-mail.