Spring naar de content

Mexicaanse griep: het is een complot

We vermoedden het al hoor, maar nu staat het gelukkig ook op de website www.goto2012.nl: de hele Mexicaanse griep is één grote samenzwering. Er komt helemaal geen pandemie op ons af!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Mark Traa

Het zit zo: het is niet de griep die mensen zal doden, maar de injecties die we straks, op aanraden van de overheid, als preventie laten zetten. De eerste injectie stopt namelijk ons immuunsysteem door de witte bloedlichaampjes te vernielen. Via een tweede injectie komen allerlei virussen binnen. Omdat het lichaam niet terugvecht – de afweer ligt immers plat – voelen we ons daar prima bij. Maar dan komt de derde injectie. Die zet het immuunsysteem weer aan. Dat levert zo’n sterke reactie op dat je eraan kunt overlijden.

Zo zal het straks dus gaan, verwacht Rene Klever, in het dagelijks leven IT’er maar vooral Inverse Wave therapeut (voor het verwijderen van al uw traumapatronen) en webmaster van zijn eigen spirituele site.

Maar waarom zou de overheid ons willen hersenspoelen over de naderende griepgolf? “De machthebbers (Illuminati) vinden dat er teveel mensen op de wereld zijn en willen de wereldbevolking letterlijk decimeren. Door de chaos die daardoor ontstaat kunnen ze weer beter de macht pakken, die ze op dit moment langzaam aan het verliezen zijn. Geloof het of niet, WIJ ZIJN HET DOELWIT. Vecht terug. Verspreid deze boodschap zo ver mogelijk aan iedereen die je kent. En…NEEM GEEN GRIEPPRIK. Kies om te leven!”

Dank je Rene, we voelen ons nu al een stuk beter.

Onderwerpen