Spring naar de content

Buzz-top-3: Holt, Bilagher, Romijn

1 Viola Holt (1949) – Vorige week werd de oud-omroepster/presentatrice 60. In De Telegraaf beoordeelde ze de huidige lichting. Afgezien van Matthijs van Nieuwkerk (“zoals hij het doet, zo hoort het), vindt ze het allemaal maar niks: “We leven, wat tv betreft, een beetje in een cultuurherfst. Plebs rules, om het maar even populair te zeggen.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Niek Stolker

2 Moritz Bilagher (1973) – Youp van ‘t Hek vroeg zich in zijn NRC-column af waarom Wilders’ PVV zo groot is geworden. Statistisch adviseur Bilagher gaf hem het antwoord in zijn eigen krant: “Overlast van Marokkaans-Nederlandse jongens in de publieke ruimte.” Zo simpel kan het soms zijn. 

3 Rick Romijn (1962) – Artiesten die cocaïnegebruik toegeven: ze zijn schaars. Oké zangeres Anouk deed het. En Georgina Verbaan. Maar normaal gesproken houdt men de lippen op elkaar in Hilversum. Tot nu. Radio 538-dj Romijn betichtte zanger/presentator Gordon van overmatig cokegebruik. Gevolg: een kort geding? Toch op zijn minst een bodemprocedure? Nee, het mag van Gordon. 

Vorige week: 1. Paul de Leeuw. 2. Ruud Hendriks. 3. Prem Radhakishun.

Onderwerpen