Spring naar de content

Gordon woedend op HP/De Tijd

Gordon is boos woedend op het opinieweekblad HP/De Tijd. In de editie die vandaag in de winkel ligt wordt de beroemde zanger/presentator/dichter volgens eigen zeggen correct geciteerd. “Hoe halen ze het in hun hoofd om zoiets te publiceren”, roept Gordon. “Het enige was ik heb proberen te doen, is laten zien dat ik onder invloed van het boeddhisme veranderd ben.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Gordon is teleurgesteld in HP/De Tijd. “Die misselijke mannetjes, Blijbam en Dijkstra heten ze geloof ik, hebben gewoon keihard twee gedichten uit mijn Albert Heijn-kladblok gejat. En daar verdienen die twee endeldarmtoeristen nog geld mee ook. Ik vind het een grof schandaal en heb dan ook onmiddellijk met Knevel en Van den Brink gebeld om vanavond in hun uitzending een en ander recht te zetten. Ik ben namelijk niet alleen geïnspireerd door de Dalai Lama, die ik wel een grappig mannetje vind, maar ook door de Here Jezus. En dan kan ik meteen ál mijn fans oproepen om nóóit meer HP/De Tijd te kopen.”

Jan Dijkgraaf, een van de makers van de door de beroemde zanger/presentator/dichter betwiste column Blijboom & Dijkgraaf in HP/De Tijd, heeft inmiddels zijn advocaat, mr. J.H.M. Boekema, opdracht gegeven Gordon voor de rechter te slepen en een spreekverbod te eisen. “Buitengewoon stuitend dat die meneer Heuckeroth over de rug van HP/De Tijd beroemd tracht te worden in onze hoogopgeleide, weldenkende doelgroep. Het is helemaal niet erg als onze lezers kennis maken met de lagere cultuur, maar er is wel een ondergrens. En deze meneer bevindt zich vér onder die grens.”

© Foto: RTL

Onderwerpen