Spring naar de content

Balkenende de Bilderberger

De discussie over wie de eerste Europees President moet worden zet zich voort. Het niet al te frisse Europees Parlementslid Mario Borghezio (Lega Nord) wees er vorige week op dat premier Balkenende een Bilderberger is. En Bilderbergers zijn slecht!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

(Lees verder onder het filmpje.)
<object width=”410″ height=”344″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/0gZ7gDBs5WY&hl=nl_NL&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/0gZ7gDBs5WY&hl=nl_NL&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”344″></embed></object>

Zoals we allemaal weten worden op de befaamde Bilderberg-bijeenkomsten de leiders van morgen gemaakt. SP-Kamerlid Harry van Bommel stelde eerder al Kamervragen over de bezoeken van Balkenende aan de conferenties. En nee, we zijn niet gek geworden bij HP/De Tijd. Onze Zuiderburen maken zich ook zorgen.