Spring naar de content

Nieuws: De Telegraaf trapt NIET in hoax

Joodse organisaties boos op Zeeuwse snackbarhouder die [[popup file=”2010-01/patatjeholocaust.jpg” description=”patatje Holocaust” align=”inline” ]] verkoopt. Wilders pleit voor een [[popup file=”2010-01/avondklokmoslims.jpg” description=”avondklok voor moslims” align=”inline” ]] tijdens de Suikerfeesten. De Telegraaf heeft de naam met boter en suiker in verzonnen nieuwsberichten te trappen. Dus namen weinig mensen de voorpagina van de krant vanochtend serieus. Nicolas Sarkozy zou over Neelie Kroes hebben gezegd: “Ze heeft maar twee hersencellen.” Bron van De Telegraaf: de Franse satirische krant Le Canard Enchaîné, wat De Geketende Eend betekent. Zijn ze er dan weer ingetuind?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Niek Stolker

Nee, dit keer niet. Woordvoerder Francoise bevestigt: “De artikelen in Le Canard Enchaîné zijn echt. Altijd.” Op Twitter is men ondertussen nog steeds niet overtuigd. Ook de Volkskrant verwijderde zijn artikel over de zaak uit angst in een hoax getrapt te zijn.

Hans van Baalen neemt de beledigingen van Sarkozy overigens al urenlang serieus. Hij eist excuses van de Franse president.