Spring naar de content

Max-baas Slagter gaat Koffietijd slopen. Tot twee keer toe

De baas van bejaardenomroep Max, Jan Slagter, haalt in het Algemeen Dagblad van vandaag fors uit naar het RTL-programma Koffietijd. Hij gaat presentatrice Loretta Schrijver (oud-Max) en haar vernieuwe RTL-programma Koffietijd – en dit zijn zijn woorden – ‘helemaal slopen‘. Slagter probeert het brandje nu te blussen maar helaas, hij heeft het toch echt gezegd. “Hij heeft het zelfs twee keer gezegd.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Bas Paternotte

Slagter twitterde vandaag, vanuit het Franse Cannes waar nu een tv-beurs gaande is: “Heftig artikel in het AD over het ‘slopen’ van Koffietijd en Loretta. Het ligt iets anders. Het woord slopen is sterk overtrokken.” Slagter geeft dus de schuld aan het AD.

We belden met AD-mediaverslaggever Annemart van Rhee, eveneens in Cannes, die Slagter interviewde. “Uiteraard heeft hij dat gezegd, anders zou ik het nooit opschrijven. Hij heeft het zelfs twee keer gezegd,” aldus Van Rhee. Twee keer? “Ja, eerst ‘s ochtends bij de koffie, wat gezien het onderwerp wel grappig was. Ik heb het hem ‘s avonds ook nog even voor de zekerheid gevraagd. Hij herhaalde zijn opmerkingen en zei: het is prima.”

U begrijpt, al is Twitter nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

Onderwerpen