Spring naar de content

Nieuwe Revu out Wouter Bos. En meteen maar zijn minnaar

Vandaag ligt de vernieuwde Revu in de winkel (naam: Nieuwe Revu). Met nieuwe columnisten (Rutger Castricum en Carice van Houten), schandaalverhalen (hoe drugs te kopen op internet & een gangsterreisgids van Amsterdam) en een nieuw journalistiek genre: de anonieme roddelcolumn over anonieme Bekende Nederlanders. Onder de noemer ‘Niet geschikt voor publicatie’ laat het weekblad een niet bij naam genoemde ‘deep throat uit de roddelwereld’ aan het woord over ‘alles wat hij niet hard kan maken’. Reeds bij [[popup file=”2010-04/afbeelding_19.png” description=”de eerste aflevering” align=”inline” ]] gaat het mis…

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

De scribent wil met een knaller van start gaan en out maar meteen een ‘recent teruggetreden politiek kopstuk’. Nog niet ontdekt over welke schuinsmarcheerder het gaat? Dan weet u het na het lezen van de volgende aanwijzingen wel: hij doet aan ‘kontendraaierij’, voerde ‘zijn persoonlijke leven aan als reden voor zijn vertrek’ en werd ‘zijne excellentie’ genoemd. Precies: Wouter Bos.

Het artikel vervolgt: “Juist dat kiezen voor de privésfeer was echter iets dat de succesvolle, getrouwde politicus de afgelopen jaren niet lukte: al jaren schuinsmarcheert hij er lustig op los met een mannelijke collega, bekend om zijn olijke gezicht, met dito bril…”

Mannelijke collega, olijk gezicht, dito bril. Juist ja. Een kleine rondgang wijst uit dat het slechts om drie collega’s kán gaan: [[popup file=”2010-04/afbeelding_20.png” description=”John Leerdam” align=”inline” ]], Jan Peter Balkenende en André Rouvoet. Maakt u het veel te gemakkelijke Revu-raadsel even af?

Onderwerpen