Spring naar de content

Roep om vuvuzelaverbod neemt toe

Het WK is koud tien minuten begonnen en het drukst becommentarieerde onderwerp is niet de opstelling van Oranje, het sjaaltje van Tom Egbers, het furieuze openingsoffensief van de Mexicanen of de onzichtbare tatoeage van Yolanthe, maar… DIE BLOEDIRRITANTE VUVUZELA’S.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

UPDATE, 13 juni, 14.03 uur –  Eindelijk. Het onding wordt ‘mogelijk verboden‘.
UPDATE, 14 juni, 7.52 uur – Duidelijk. We kijken wel naar De Belg.
UPDATE, 14 juni, 8.44 uur – Niet iedereen is de vuvuzela zat, getuige deze kraker van Michel, Nico, Leendert en William.
<object width=”410″ height=”325″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/7IzSD73SPfc&hl=nl_NL&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/7IzSD73SPfc&hl=nl_NL&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”325″></embed></object>

Onderwerpen