Spring naar de content

Burgerinitiatief steunt ontslagen Cornald Maas

Schande! Songfestival-deskundige Cornald Maas is ontslagen bij de TROS omdat hij zich kritisch heeft uitgelaten over multitalent Sieneke. In wat voor land leven we, hoe kan dit? Een burgerinitiatief is inmiddels uit de klei getrokken: “Want het is dan misschien wel een kutsongfestivalpresentator, maar wel ónze kutsongfestivalpresentator.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Bas Paternotte

Of zou het een rechts complot zijn? Eerder zegde de TROS internetdeskundige Francisco van Jole ook al de wacht aan. En hoe zit het eigenlijk met de connectie tussen het Songfestival en de TROS? Zou de publieke omroep niet iets meer het doorgeefluik moeten zijn  (wat de eigenlijke functie is van de TROS is) in plaats van mede-organisator?

Vragen, vragen, vragen. Gelukkig is er nu de Sorry for the biggest Family in Holland-Facebookgroup. Een initiatief van opinieweblog DeJaap. Initiatiefnemer Bart Brussel laat weten: “Want het is dan misschien wel een kutsongfestivalpresentator, maar wel ónze kutsongfestivalpresentator.”

En gelijk heeft Brussel. Want willen we in een land als dit leven? Zo gaan we toch niet met elkaar om? Enfin, vandaag heten we even allemaal Cornald Maas!