Spring naar de content

De ongelooflijke arrogantie van Frans Timmermans

De verkiezingen verloren, uitgerangeerd bij de onderhandelingen voor een nieuw kabinet en dan toch KEI-HARD iemand uitlachen die misschien wel op je had gestemd als je niet zo verdomde arrogant was geweest. Welkom in de wereld van Frans Timmermans.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

INSTANT UPDATE –  Timmermans heeft zijn Facebookpagina offline gehaald. Gelukkig hebben we [[download file=”2010-08/fransscreen.jpg” icon=”” text=”de plaatjes” title=”” ]] nog.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Want wat zegt Timmermans vanmorgen op zijn Hyves voor grote mensen Facebook-pagina? “Bij de in opbouw zijnde markt, spreekt een zeer boze man mij aan: “Timmermans, wij moeten geen intellectuelen. Wij hebben liever Dion Graus”. Ik moest vreselijk lachen, echt met tranen. [[popup file=”2010-08/pvdasnapthetniet_copy1.jpg” description=”Hij begreep er niets van” align=”inline” ]].”

Prominent PvdA’er Arne Mosselman ziet het gelukkig wel goed, getuige zijn reactie op het bericht van Timmermans: “Het kernprobleem van de PvdA, [[popup file=”2010-08/mosselman_copy1.jpg” description=”zomaar in een Facebookanekdote” align=”inline” ]].” Let ook op de reactie van Timmermans: “Arne, man, wat ben jij [[download file=”2010-08/fransscreen.jpg” icon=”” text=”een humorloze zielepoot” title=”” ]].”