Spring naar de content

De ongelooflijke arrogantie van Frans Timmermans

De verkiezingen verloren, uitgerangeerd bij de onderhandelingen voor een nieuw kabinet en dan toch KEI-HARD iemand uitlachen die misschien wel op je had gestemd als je niet zo verdomde arrogant was geweest. Welkom in de wereld van Frans Timmermans.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Bas Paternotte

INSTANT UPDATE –  Timmermans heeft zijn Facebookpagina offline gehaald. Gelukkig hebben we [[download file=”2010-08/fransscreen.jpg” icon=”” text=”de plaatjes” title=”” ]] nog.

Want wat zegt Timmermans vanmorgen op zijn Hyves voor grote mensen Facebook-pagina? “Bij de in opbouw zijnde markt, spreekt een zeer boze man mij aan: “Timmermans, wij moeten geen intellectuelen. Wij hebben liever Dion Graus”. Ik moest vreselijk lachen, echt met tranen. [[popup file=”2010-08/pvdasnapthetniet_copy1.jpg” description=”Hij begreep er niets van” align=”inline” ]].”

Prominent PvdA’er Arne Mosselman ziet het gelukkig wel goed, getuige zijn reactie op het bericht van Timmermans: “Het kernprobleem van de PvdA, [[popup file=”2010-08/mosselman_copy1.jpg” description=”zomaar in een Facebookanekdote” align=”inline” ]].” Let ook op de reactie van Timmermans: “Arne, man, wat ben jij [[download file=”2010-08/fransscreen.jpg” icon=”” text=”een humorloze zielepoot” title=”” ]].”