Spring naar de content

Buzz Top-3: Grol, Jones & Van Oranje-Nassau

1. HENK GROL (Veendam, 1985) – Deed [[popup file=”2010-09/minuut_stilte_en_m_1575145b_copy1.jpg” description=”wel eer aan de nagedachtenis van Anton Geesink” alt=”Oeps!” align=”inline” ]] door een zilveren medaille te behalen op het WK judo in Tokio. Grol verloor in de categorie tot 100 kilo nipt van de Japanner Takamasa Anai. Op weg naar de tweede plek versloeg hij trouwens ook landgenoot Eelco van der Geest.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

2. TERRY JONES (Florida, 1952) – Houdt de wereld in spanning met het wel-niet-wel-niet verbranden van korans morgen. Dat zo’n beetje de hele wereld, Obama en Geert incluis, tegen hem in opstand komt deert hem niet. “Het is een waarschuwing dat wij de extreme islam niet toleren,” zegt hij over zijn zelfbedachte feestdag. Juist, ja. Laatste nieuws: hij heeft de boekverbranding uitgesteld.

3. BEATRIX VAN ORANJE-NASSAU (Baarn, 1938) – Onze koningin had het zwaar te verduren deze week. Ze werd gepasseerd door Rutte & vrienden, en haar politieke invloed was wederom onderwerp van discussie. Het kan voor zeker worden aangenomen dat ze van Geert Wilders en z’n kornuiten niets moet hebben, en de koningin zal dan nu ook niet de leukste dagen uit haar regeerperiode doormaken.

Vorige week: 1. Ruud van Nistelrooy. 2. The Stig. 3. Tony Blair.

Onderwerpen