Spring naar de content

Berlusconi helemaal van het padje

Dat Silvio Berlusconi van een geintje houdt, is eigenlijk geen nieuws. Wie herinnert zich niet dat guitige akkefietje met die vrouwelijke parkeeragent? Of dat smakelijke lunchmomentje? Of dat hi-la-ri-sche voorval met dat beeldje dat hij in zijn bakkes gekwakt kreeg? Nou ja, die Silvio Berlusconi dus, die heeft zich door een toespraak afgelopen weekend nogal wat kritiek op de hals gehaald. Men acht hem nu dan ook rijp voor het gekkenhuis.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Tijdens een jongerenbijeenkomst van zijn partij Volk van de Vrijheid toonde Silvio zich eens te meer een begenadigd grappenmaker door zijn toehoorders te trakteren op een aaneenschakeling van lolligheden. Zo bleek onder andere dat de 73-jarige premier ondanks zijn leeftijd nog altijd een meer dan viriele dekhengst is, moeten jonge Italianen maar een rijke vrouw trouwen om deze barre tijden te doorstaan en passeerde ook Adolf Hitler de revue middels deze dijenkletser. 

<object width=”410″ height=”330″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/Qyh-YXSGbxw?fs=1&amp;hl=nl_NL”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/Qyh-YXSGbxw?fs=1&amp;hl=nl_NL” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”330″></embed></object>

Oppositieleider Antonio Di Pietro van de partij van Italië van de Waarden wist Berlusconi’s geintjes ondanks de lachsalvo’s vanuit de aanhang niet te waarderen: “Een leider van een land die zulke beledigende grappen maakt, is een schande. Hij zou zijn excuses moeten maken aan Israël en de Joodse gemeenschap in Italië. Dit is niet langer een politiek inhoudelijk probleem, maar het lijkt er op dat hij een psychisch probleem heeft.”

Onderwerpen