Spring naar de content

Buzz-top-3: Al Delaema, Biskop & Aguilera

1. Wesam al Delaema. 2. Jack Biskop. 3. Christina Aguilera.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

1. WESAM AL DELAEMA (Fallujah, 1973) – Iraaks-Nederlandse kaper. Werd in 2007 uitgeleverd aan de Verenigde Staten wegens het beramen van terroristische aanslagen. Veroordeeld tot 25 jaar, maar deze straf werd in Nederland omgezet naar acht jaar. Inmiddels weer op vrije voeten. Wil met zijn gehele naam in de pers, want hij zegt onschuldig te zijn, en onder druk van martelingen bekend te hebben.

2. JACK BISKOP (Roosendaal, 1956) – CDA-Kamerlid. Keert terug in de fractie, maar lijkt de derde dissident te zijn bij het CDA, na Koppejan en Ferrier. Zegt een moeilijke tijd gehad te hebben toen hij de knoop moest doorhakken en stemde dan ook tegen, maar stelt ook dat hij wel kan leven met het regeerakkoord.

3. CHRISTINA AGUILERA (New York City, 1980) – Zangeres. Heeft 42 miljoen platen verkocht. Na een huwelijk van vijf jaar met producer Jason Bratman binnenkort weer single. Ze heeft een scheiding aangevraagd. Het stel was al sinds 11 september uit elkaar, en heeft één zoon.

Onderwerpen