Spring naar de content

Vacature: zwevende bouwvakker (m/v)

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Mark Traa

Daar vraagt het Elohim Centre om een ‘spirituele bouwvakker-handyman (m/v)’. Het Elohim Centre? Dat is “een kristallijnen thuisbasis, bewustzijnsschool en ontmoetingsplek voor het activeren van ons volledig potentieel, zelfrealisatie en een wereld in éénheid. Een plek waar de Gouden Tijd reeds krachtig voelbaar is, waar Moeder Aarde, Spirits en engelen ons steunen het hoogste Licht te ankeren in de wereld van materie.”

Juist ja. We wijzen erop dat het Elohim Centre ‘helderziende masterreaders’ heeft die ook per telefoon werken, er is een online shop met de gebruikelijke spirituele parafernalia, er worden workshops gehouden, er wordt een opleiding ‘kosmisch kristal master’ gegeven en er zijn helende tuinen en ‘intercontinentale krachtplaatsen’.

Enfin, dan weet u het wel. Hier past geen gewone bouwvakker. Dus: “Ben jij die krachtige persoon (m/v) waarop we kunnen rekenen en bouwen, die plezier heeft in zijn werk, geen groot ego heeft maar een rots in de vrouwelijke team-branding kan zijn? Sta jij open voor de Gouden Tijds Geest? Heb je voldoende spirituele achtergrond? Wens je verdieping/coaching op weg naar zelfrealisatie? Kun je je thuis voelen in ons team en bij onze gasten/cliënten die zich allen bezig houden met bewustzijnsgroei, healing, hooggevoeligheid en een betere wereld? Kun je zelfstandig grotere bouwklussen uitvoeren en klim je gemakkelijk op het dak indien nodig?”

De nieuwe handyman werkt ook wel eens samen met Jan, de tuinman van het Elohim Centre. Verder moet soms “eigen werk worden onderbroken om de werkende en klussende zelfrealisatie-community-leden op weg te helpen”. En de nieuwe bouwvakker moet ook nog onder vrouwelijke leiding willen functioneren, waarschuwt het Elohim Centre. Hij mag “geen dualiteit, eilandje of bondjes voeden”. Hij moet “genoeg spirituele en hartontwikkeling” hebben en stressbestendig zijn, want “hoge krachtplaats-energie brengt zeer snel innerlijke groei en veranderingen”. Van een beloning wordt overigens niet gerept. Maar dat weet je als je in Veelerveen gaat werken: aardse zaken hebben er niet de allerhoogste prioriteit.
?