Spring naar de content

Buzz-top-3: Jorritsma, Trump & Knowles

1. Annemarie Jorritsma. 2. Donald Trump. 3. Beyoncé Knowles.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

1. ANNEMARIE JORRITSMA (Hengelo, 1950) – Ex-minister en ex-vicepremier. Thans burgemeester van Almere. In die gemeente al jaren verwikkeld in een ‘grondwateraffaire‘, die nu dreigt te escaleren. Haar buren dreigen met hoge schadeclaims als de provincie Jorritsma een voorkeursbehandeling blijft geven, en zij niet haar tuin hoeft af te graven om enkele buizen uit de grond te halen. De buren, die al tijden met afgegraven percelen zitten, hebben nu advocaat mr. Peter de Booij ingeschakeld.

2. DONALD TRUMP (New York, 1946) – Amerikaanse zakenman met zijn eigen wolkenkrabber. Heeft zich in voorgaande jaren al eens bereid verklaard mee te doen aan de presidentsverkiezingen, en doet dat voor de verkiezingen van 2012 waarschijnlijk weer. Hij wil niet echt, maar voelt zich verplicht het land te redden.

3. BEYONCÉ KNOWLES (Houston, 1981) – Zangeres, actrice, vrouw van rapper Jay-Z en winnares van maar liefst zestien Grammy awards. Nam een sexy commercial op voor haar nieuwe geurtje Heat, maar dat schoot in het verkeerde keelgat van de puriteinse Amerikanen. Kronkelt daarom nu alleen nog na half acht ‘s avonds halfnaakt over de tv-schermen.

<object width=”410″ height=”325″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/76lPciEip3A?fs=1&amp;hl=nl_NL”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/76lPciEip3A?fs=1&amp;hl=nl_NL” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”325″></embed></object>

Vorige week: 1. Stellingwerf 2. Winfrey. 3. Teeuwe.