Spring naar de content

Klokkenluiders onder elkaar: ‘WikiLeaks is fake’

Mooi hoor, dat WikiLeaks. Maar wat stelt het nou eigenlijk allemaal voor? Weinig, meent collega-klokkenluider Micha Kat. “De hele hype rond WikiLeaks en de gelekte documenten die de Amerikaanse diplomatie in ‘een diepe crisis’ zouden hebben gestort is een spin die is bedacht door de macht cq. Amerikaanse intelligence-organisaties. Dat durven we nu met zekerheid te stellen.” Dat is even schrikken!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Kat noemt maar liefst tien redenen waarom dat Wikileaks één grote hoax is. Hieronder volgt de samenvatting.

De internationale media zijn in handen van de machthebbers en die hebben hun eigen belangen om deze informatie te lekken en omdat we straks in oorlog zijn met Noord-Korea en Iran is dit een mooie afleidingsmanouvre en het is ook nog eens de schuld van de joden want er staat he-le-maal niets schadelijks over Israël in de documenten en die eigenaar van die site, die Assange, die deugt ook niet want door de indruk te wekken dat ZE achter hem aan zitten houden ZE ons voor de gek omdat ZE helemaal niet achter hem aan zitten en daar komt nog bij dat het aantal gelekte documenten zo ABSURD groot is dat dit allemaal wel georkestreerd MOET zijn door de Bilderbergers, Illuminatie, joden en vrijmetselaars waarbij dient te worden aangetekend dat Facebook en Google óók geheime CIA-operaties zijn dus ik bedoel maar.

Maar het allerbelangrijkste argument waarom Wikileaks fake is: De site is een puinhoop, je kunt niet eens zoekwoorden intikken zoals ‘Joris Demmink’!

Duidelijk verhaal, Kat!

Onderwerpen