Spring naar de content

Buzz Top-3: Fawaz Jneid, Remarque & Breukhoven

1. Sheikh Fawaz Jneid. 2. Philippe Remarque. 3. Hans Breukhoven.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

1. Sheikh Fawaz Jneid (Tripoli, 1964) – De radicale imam uit Den Haag is boos op Shariah4Holland, die islamitische wetgeving wil invoeren in Nederland. De Telegraaf schrijft dat het oorlog is tussen de imam en de moslims van de shariaclub. De mensen achter die club zouden moeten worden opgesloten. “Jullie roepen: ’Wij moslims komen eraan’, om de moslimvlag te hijsen bovenop het koninklijk huis. Dat is afschrikking en een regelrechte militaire uitdaging. Jullie schrikken af van de islam. Maak je er niet druk over als de ongelovigen jullie opsluiten, als ík jullie te pakken krijg, zal ik jullie slaan!”

2. Philippe Remarque (1966) – VKBlog stopt ermee. De hoofdredacteur van de Volkskrant heeft geen zin meer in bloggers die namens zijn krant een blog bijhouden. In een e-mail naar alle bloggers schrijft hij: “De reden hiervoor is dat wij het blog helaas niet meer de aandacht en technische ondersteuning kunnen bieden, die het vereist.” De gebruikers moeten nu hun heil elders zoeken. Ze zijn boos, teleurgesteld en bang.

3. Hans Breukhoven (Rotterdam, 1946) – Breukhoven, multimiljonair en directeur van ‘platenzaak’ Free Record Shop, is boos op zangeres Trijntje Oosterhuis. Want Oosterhuis geeft binnenkort via het AD 750.000 gratis exemplaren van haar nieuwe album weg en dat vindt Breukhoven bepaald niet leuk. “Ze hoeft bij mij niet meer aan te kloppen. We worden gepasseerd. Ik kom op voor het brood van mijn mensen.”

Vorige keer: Frank de Boer, Laura Dekker en Paris Hilton.

Onderwerpen