Spring naar de content

Makreel en haring roken op Urk

Elke week op deze site: een filmpje van onze culinair recensent Ronald Hoeben. Deze week zien we hoe op Urk de makreel en haring wordt verwerkt tot gerookte exemplaren. Klaar voor transport naar de viswinkel en supermarkt.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

<embed width=”410″ height=”361″ quality=”high” bgcolor=”#000000″ name=”main” id=”main” allowfullscreen=”true” allowscriptaccess=”always” src=”http://www.foodtube.nl/player/vPlayer.swf?f=http://www.foodtube.nl/player/vConfig.php?vkey=d466d6ec9a21b9ac34ff” type=”application/x-shockwave-flash” />

Onderwerpen