Spring naar de content

Micha Kat krijgt steun/concurrentie in strijd tegen Joris Demmink

Het is geen geheim dat wij van HP/De Tijd de afgelopen jaren groot fan zijn geworden van de strijd van Micha Kat tegen de rest van de wereld. Hoe kun je nu niet houden van een man die zijn dagen slijt met één en dezelfde vraag stellen en alles maar dan ook werkelijk álles weet te linken aan pedonetwerken, Bilderberg, dan wel Beatrix? In de strijd tegen Joris Demmink heeft Micha nu een medestander gevonden in Chipshol-oprichter Jan Poot.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Jan Poot, zelf altijd een lichtend voorbeeld qua openheid, lanceerde gisteren zijn eigen klokkenluidersite over secretaris-generaal van justitie Joris Demmink onder de naam demminkdoofpot.nl. Eerste indruk: de toon is iets genuanceerder dan op de site van Micha Kat. In het voorwoord lijkt Jan Poot zich vooral druk te maken over de vrij forse declaraties van de secretaris-generaal. 

Voor de rest heeft demminkdoofpot.nl alles in zich om uit te groeien tot een goede complotsite. Zo heeft Jan Poot al goed door dat je bijna alles kunt beweren als je er een vraagteken achter zet. “Hirsch Ballin zal toch niet gechanteerd worden door zijn eigen s-g? Wordt deze terreur ook uitgeoefend op Hirsch Ballin en is dat een verklaring voor zijn handhaving van Demmink als s-g? Bent u al gestopt met het slaan van uw vrouw?” Dat soort werk. 

Overigens is het de vraag of Micha Kat en Jan Poot lang vriendjes blijven, want Jan Poot heeft wel een iets andere mening over bepaalde zaken. Jan Poot: “Zo ben ik het met hem (Micha Kat) oneens over zijn op één lijn stellen van de Paus met Demmink. De Paus is immers geen vermeend pedofiel. Als calvinist vind ik dat de Paus en de R.K.-kerk zich kenmerken door werken van barmhartigheid en naastenliefde.”

En we weten allemaal hoe Micha Kat denkt over mensen die niet hetzelfde denken als Micha Kat.