Spring naar de content

Maxime Verhagen vlucht naar het buitenland

Vice-premier Maxime Verhagen zit in het buitenland. Volgens NRC Handelsblad in een ‘wintersportland‘. Opmerkelijk omdat de campagne z’n laatste dag in is gegaan. Wat zou de reden kunnen zijn? Wij denken die roze rakkers van Pownews. Een klokkenluider meldde vorige week in het nieuwsprogramma dat Verhagen ambtenaren van zijn ministerie heeft ingezet voor campagne-activiteiten.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Bas Paternotte

GroenLinks-Kamerlid Tofik Dibi de PvdA wilde daar tijdens het Vragenuur vandaag opheldering over hebben, maar zijn vragen werden niet doorgelaten. Na 15.00 uur, tijdens de Regeling van werkzaamheden, zal Ineke van Gent om een spoeddebat vragen.

Zou het kunnen dat Maxime Verhagen bang was dat dat debat nog vandaag zou plaatsvinden en is hij daarom gevlucht? Er zal ongetwijfeld iets over gezegd worden zometeen. Een kijkje in de Kamer neemt u hier.

UPDATE, 15:14 uur – De Tweede Kamer wil een debat, de Tweede Kamer krijgt een debat. Het is echter nog onduidelijk wanneer. Wat Esther Ouwehand (PvdD) betreft, gebeurt dat vandaag nog. CDA-Kamerlid Ger Koopmans ziet vooralsnog geen probleem in de reis van Verhagen: “Als er één het verdiend heeft dan is hij het.”

Onderwerpen