Spring naar de content

T-Mobile slaat terug met lief staarmeisje

Het afgelopen jaar was marketing-technisch niet de meest gelukkige periode voor T-Mobile. Nu was de telefoonboer al langer een dankbaar lijdend voorwerp voor de betere boze brieven. Maar toen toen Youp van ‘t Hek begon met een persoonlijke kruistocht tegen de klantenservice-terreur van de telefoonaanbieder was de schade groot. T-Mobile slaat nu keihard terug met een lief staarmeisje.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Zo simpel zit de wereld soms in elkaar. Heeft je bedrijf een imagoprobleem? Zit de communicatie-afdeling met de handen in het haar? Gooi er een lekker wijf tegen aan en je bent klaar. Voor je het weet praat niemand meer over hoe zwaar je netwerk zuigt en wil iedereen weten wie die chick is.

Het staarmeisje heet Carly Foulkes en ze speelt in de nieuwe T-mobile reclames de rol van een T-Mobile myTouch 4G telefoontje. Haar tegenspeler speelt een klunzige IPhone 4. Klinkt ergens bekend? Inderdaad, de commercial is rechtstreeks gejat van de Mac vs PC reclame van Apple. Maar dat interesseert natuurlijk niemand.

Op internet is er meer interesse in waar Carly dat jurkje uit de reclame vandaan heeft. Hier. Wat haar hobby’s zijn. Gamen, skaten en drummen. En of ze alle creepy comments leest onder haar filmpjes. Mooie vrouwen & reclames, die combinatie gaat nog eens heel groot worden.