Spring naar de content

‘Ramp in Japan was een doelbewuste aanslag’

Tuurlijk, bij erge natuurrampen zijn er altijd mensen die beweren dat God er achter zit (In deze ramp hoor ik ook Gods roepstem). En dat die atheïsten eindelijk eens goed wakker geschud zijn. Maar je hebt ook types die zeker weten dat de aardbeving een aanslag was. Zoals numeroloog/consultant/trainer/coach Johan Oldenkamp.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Oldenkamp heeft iets met het numerologische ‘eerste meestergetal’ 11, zo schrijft hij op complotsite EarthWatcher.nl “Mijn geboortedatum is numerologisch opgeteld een 11, evenals mijn geboortemaand. Mijn volledige naam is numerologisch opgeteld (waarbij iedere letter van het alfabet gecijferd wordt, telkens van 1 tot en met 9) 111.”

Nu blijkt dat allerlei aanslagen en rampen de 9 en de 11 steeds terug te komen. “Met een tussenperiode van precies 911 etmalen vond er na de aanslagen van 911 (op 11 september 2001) opnieuw een aanslag plaats, en wel in Madrid (op 11 maart 2004). Beide aanslagen vonden dus plaats op de 11de. De Twin Towers vormden ook een 11. Numerologisch opgeteld komen we ook voor de datum van de aanslag in Madrid uit op 11, en dat geldt ook wanneer we 9, 1 en 1 bij elkaar optellen.

Dan begint Oldenkamp op stoom te komen. “De aanslag in Japan (op 11 maart 2011) was precies 423 etmalen na die in Haïti (op 12 januari 2010). Numerologisch opgeteld geven beide tussenperioden een 9. En numerologisch opgeteld komen we ook voor de datum van de aanslag in Japan ook uit op een 9. Verder was Katrina bovendien de 11de storm van dat jaar! En numerologisch komen we via de datum van de Tsunami uit op 44, het hoogste Meestergetal.

De ramp in Japan had zich al aangekondigd volgens de numeroloog. “Precies 7 jaar na de aanslag plaats in Madrid (op 11 maart 2004) vond de aanslag in Japan plaats (op 11 maart 2011). De aankondiging van deze 7 tussenliggende jaren kan worden gevonden via de aanslag in Londen (op 7 juli 2005), want juli is de 7e maand, en opgeteld is 2005 ook een 7 (2+0+0+5). De aanslag in Londen was dus op 7-7-7.

Bent u er nog? Dan is de vraag: wie zit achter de ‘aanslag’ in Japan? Oldenkamp komt niet verder dan ‘de verantwoordelijken’ (“De aanslag in London was precies 50 etmalen na de Tsunami. En die in Haïti was precies 1600 etmalen na Katrina. Via al deze getalsmatige ‘toevalligheden’ geven de verantwoordelijken achter al deze aanslagen hun visitekaartje af“) en ‘deze club’ (“Dit kalenderjaar, tweeduizend-11, mogen we naar alle waarschijnlijkheid nog veel meer van deze club verwachten. Zou het trouwens toeval zijn geweest dat Hosni Mubarak precies op 11 februari 2011 aftrad als dictator van Egypte? Wat is het plan achter deze ‘volksopstand’?“).

Onderwerpen