Spring naar de content

Is de eindtijd nabij?

Wij raden u aan hedenavond af te stemmen op het televisieprogramma Uitgesproken van de EO. Want we gaan allemaal dood, de Eindtijd is nabij! Het hele palet aan apocalyptische lustdromen zal voorbijkomen. Wat te denken van de Achterhoekse Watchers of the nightdie ervan overtuigd zijn dat ons land door een tsnuami getroffen gaat worden?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Bas Paternotte

Ook evangelist Frank Ouwenheel bereidt mensen voor op het einde der tijden. Hij vertelt christenen over het bijbelboek Openbaringen waarin beschreven staat wat er met de aarde gaat gebeuren in de eindtijd. Echte hardcore doemdenkers richten zich natuurlijk op 21 december 2012 – volgens een Maya-kalender stopt de aarde dan met draaien.

Absolute autoriteit op dat gebied is Johan Oldenkamp. Hij is vanavond ook te zien in de uitzending. Oldenkamp – hoe zullen we dat eens zeggen – wéét dingen. Leest u even mee? “Op 28 oktober 2011 verandert onze realiteit van driedimensionaal (3D) naar vijfdimensionaal (5D). Dit houdt onder andere in dat we dan geheel vrij zullen zijn van oordelen en geen tijd meer zullen hebben zoals we deze nu (denken te) kennen. In de aanloop hier naartoe is 8 maart 2011 een cruciaal moment. Dan begint de negende scheppingscyclus voor iedereen die de eigen trillingsfrequentie heeft weten te verhogen naar de vierde dimensie. We gaan daarbij ook afscheid nemen van dualiteit.”

U begrijpt: dat wordt naar de EO kijken vanavond. Nederland 2, 20:25 uur.

Voorpret?