Spring naar de content

Niburu: Buitenaards leven bestaat niet!

Zaterdagmiddag, tijd voor wat ufonieuws van de believers van Niburu.nl. Deze fanatieke ufo-watchers kwamen gisteren namelijk met een revolutionaire mededeling: “De buitenaardsen zijn niet onze redders. Ze zijn niet onze leiders. Zij zijn expressies van onszelf uit een realiteit met een hogere frequentie!”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Loop je jarenlang ‘s nachts met een zaklampje, een paar extra warme sokken en een thermoskan koffie door weilanden te banjeren op zoek naar ufo’s, blijkt de alien gewoon in je eigen hoofd te zitten! Alsof je een psychische stoornis hebt, maar dan zonder de stoornis. Want ufo’s staan in de wereld van Niburu altijd op het punt om te arriveren, alleen nu even niet. En je bent het zelf, of zoiets.

Het is een trend die al langer zichtbaar is bij Niburu. Blijkbaar heeft opper-alien Anton Teuben besloten dat het verkopen van marsmannetjes in het hoofd makkelijker is dan die in de ruimte. Bij die laatste blijven mensen toch maar naar de hemel staren, op zoek naar bewijs, terwijl het bewijs voor een ruimtegedrocht in je hoofd al in het brein zit verweven, als het ware. 

Of zoals Anton Teuben het zou verwoorden: “Eenieder zal eerst moeten leren een bepaalde frequentie te bereiken, want anders is al het lijden in vorige levens voor niets geweest. Jij bent het lichaam van Gaia. Jij bent degene die deze transmutatie initieert.”

Voor de rest: alles wat HIER staat. Een prettig weekend verder.

Onderwerpen