Spring naar de content

Geflopte Yolanthe-show keert niet terug

Afgelopen zondag haalde het Nederland 3-programma Het Perfecte Plaatje van Yolanthe Sneijder-Cabau wederom een verre van perfect kijkcijfer: slechts 151.000 mensen schakelden in, een fractie van de 2,6 miljoen die tegelijkertijd op Nederland 1 naar De Reünie keken. De Yolanthe-moeheid neemt hand over hand toe.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Merken jullie iets van de toennemende [[popup file=”2011-04/schermafbeelding-2011-04-19-om-10.33.27-am.png” description=”Yolanthe-moeheid” alt=” – ” align=”inline” ]]?
Een naamloze TROS-woordvoerder: “Nee, daar weet ik niks vanaf.”

U wilt dat ook niet concluderen uit de kijkcijfers?
“De kijkcijfers zijn voor ons natuurlijk van belang. Maar wij zullen naderhand pas evalueren waar het bij dit programma fout is gegaan.”

In een eerder interview zei media-expert Hans Beerekamp dat de moeheid komt omdat Yolanthe te ‘nep’ is? Hij noemde haar ‘onspontaan, stijfjes, net een pop‘. Zou dat een reden voor het lage kijkcijferaantal kunnen zijn?
“Ik durf daar geen antwoord op te geven.”

Wat gaat er nu met het programma van Yolanthe gebeuren?
“Er komen nog twee afleveringen aan en daarna is het programma af gelopen. Ik geloof ook niet dat het volgend jaar met nieuwe afleveringen zal komen.”

En met Yolanthe zelf?
“Wij zijn van plan om in de toekomst nog meer programma’s met haar te gaan maken.”

Voor de 16,5 miljoen Nederlanders die níet gekeken hebben, hier een aflevering van Het Perfecte Plaatje.
<iframe title=”YouTube video player” width=”410″ height=”290″ src=”http://www.youtube.com/embed/1fFd50xjeCE” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Onderwerpen