Spring naar de content

Aanrijder Hoogerland was een vrouw. ‘Dat verklaart alles’

Na alle commotie over de al dan niet onsmakelijke foto’s van een half naakte gewonde Johnny Hoogerland in de media is het hoog tijd om nu eens uit te zoeken wie nu eigenlijk verantwoordelijk is voor die akelige valpartij. Dat het een donkerblauwe Citroën C5 was, was al even duidelijk. Dat er stickers van France Télévision op zaten ook. Maar dat er een vrouw achter het stuur zat, is nieuwe informatie. En om met de heren van Autoblog.nl te spreken: “Ooooh, dat verklaart alles.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

‘Johnny Hoogerland aangereden door vrouw’ kopt het testosteronrijke blog dan ook vrolijk, om even later in het artikel te schrijven dat ‘Hoogerland vandaag weer op de fiets zit, maar wel wist te melden dat de verantwoordelijke voor het ongeluk een penisloze was’. Een penisloze.

Gelukkig vindt een dergelijke opinie van het blog gretig aftrek onder de kennelijk veelal mannelijke bezoekers. “Nogal wiedes! Dit had iedereen toch al verwacht?” zegt de een. “Zeg niet gauw, het is weer een vrouw. Maar het was er toch alweer een.” En ook: “Vrouwen kunnen ook gewoon niet rijden, punt.” 

Het mag duidelijk zijn, autorijden is en blijft voor veel mensen nu eenmaal een mannelijke aangelegenheid.