Spring naar de content

Rokers, verenigt u!

De roker heeft het niet makkelijk in deze gezonde tijden. Overal wordt hij geweerd. Sinds 2004 van de werkvloer en uit de dagelijkse trein. In 2008 kwam de horeca daarbij. Smokers United komt met een nieuw initiatief om het leven van de paffende paria’s iets te verlichten.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Karen Geurtsen

In uw eigen omgeving kent u de caféhouders die weleens een oogje dichtknijpen en weet u de restaurants wel te vinden die de roker niet als uitschot behandelen. Maar tijdens reizen naar verre oorden is dat toch een stuk lastiger.

Daarom belooft Smokers United de roker on the road te bedienen, met ‘hotels, vluchthavens, restaurants en bars’. Bestonden zulke initatieven niet allang dan? “Er is geen ander platform met de reikwijdte en hoeveelheid aan informatie, zoals wij die bieden,” meldt woordvoerder Dennis Pekel. “Daarnaast is het onze intentie om Smokers-United.com echt uit te bouwen tot een volwaardige rokerscommunity.”

Met een beetje geluk kun je je binnenkort dus op elk moment van de dag wenden tot je smokende soortgenoten. De groep heeft, met een startkapitaal van 25 duizend euro van een ‘informele investeerder’ (wie zou het zijn: Johan Remkes? Johan Derksen? Femke Halsema?), tot nu toe dit voor elkaar heeft gebokst. Een beetje extra hulp kunnen ze wel gebruiken, zo te zien. Daarom: rokers, aller landen, verenigt u!

Onderwerpen