Spring naar de content

Haute couTour: wat heeft De Mart vandaag aangetrokken?

Aan de Tour is niet te ontkomen, en dus ook niet aan De Mart. Maar gedeelde Mart is halve smart, moet ook de bedenker van weblog WTF! draagt Mart? gedacht hebben. In deze kronieken leest u iedere dag in kapitalen een analyse van de kledingkeuze van De Mart. Een selectie.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Zaterdag 16 juli
ZOU MART EEN OUD OVERHEMD WAT HIJ OOIT IN DE JAREN ’60 TIJDENS EEN LSD-TRIP HEEFT GEKOCHT AAN DE BINNENKANT VAN ZIJN [huidige, red.] OVERHEMD LATEN NAAIEN? (…) HIJ DRAAGT ZIJN MARTHEID AAN DE BINNENKANT VAN ZIJN OVERHEMD, UNDERCOVER! KOM OP MART! LAAT HET ER UIT KOMEN!

Woensdag 13 juli
HEEFT DIT EEN GROTERE BETEKENIS? (…) WORDT DIT DE NIEUWE TREND JONGENS? WOENSDAG DROLLENCOLBERTDAG?

Dinsdag 12 juli
JA HOOR, WEER EEN GESTREEPT OVERHEMD! HOE KOMT MART UIT HET WATER? STREEPJE VOOR STREEPJE! HET KAN SLECHTER, MAAR HET KAN VOORAL BETER!

Zondag 10 juli
VANDAAG IS ROOD
DE KLEUR VAN JOUW TRUI
VANDAAG IS ROOD
WAT NIET ROOD HOORT TE ZIJN
VANDAAG IS, ROOD ROOD ROOD ROOD
VAN HEEL JOUW TRUI VOOR ONS
IK SCHREEUW VAN DE ROODBEDEKTE DAKEN
DOE EENS IETS ANDERS AAN GAUW

Vrijdag 8 juli
JA HOOR WAT IS DIT NOU WEER? EEN BLAUW/WIT GESTREEPT TOMMY HILFIGER OVERHEMD? LEKKER IN ELKAAR GENAAID DOOR ONDERBETAALDE ARBEIDERS ERGENS OP EEN EILAND TUSSEN HAWAII EN DE FILIPIJNEN. NIET EENS EEN BRULSHIRT VANWEGE GESINKS WITTE TRUI, OF HOOGERLANDS BOLLETJESTRUI? NIET EENS EEN INTERESSANT PATROONTJE, KORTE MOUWEN OF TSJERNOBYLESQUE KLEURENGEBRUIK?

Woensdag 6 juli
PROBEER JE ONS KAPOT TE MAKEN MART?

Zondag 3 juli
YES! COLOR BLOCKING 2011! MART IS BACK ON TRACK!