Spring naar de content

Buzz-top-3: Hillen, Kuipers & Johansson

1. HANS HILLEN (Den Haag, 1947) – Blunderende minister. Noemde de politiemissie in Kunduz een militaire missie en kreeg haalde daarmee de woede op de hals van GroenLinks. Hillen werd naar de Tweede Kamer ontboden en moest daar diep door het stof. Volgens Jolande Sap moet het nu ‘over en uit zijn met de blunders’.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

2. ANDRÉ KUIPERS (Amsterdam, 1958) – Neêrlands trots in de ruimte (na W. Ockels natuurlijk). Gaat pas op Tweede Kerstdag de ruimte in. Hij kan daarom niet vanaf het ruimtestation ISS het startsein van de Radio 2 Top 2000 geven.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

3. SCARLETT JOHANSSON (New York, 1984) – Wulpse actrice. Is woest nadat een hackersgroep naaktfoto’s van haar telefoon op internet publiceerde. Haar advocaat dreigt met juridische stappen tegen elke website die haar foto’s laat staan. Eens zien of hij ook Nederlandse sites (deze of deze) zal bezoeken. De FBI doet reeds onderzoek naar de hackersgroep.

Vorige week: 1. Leon de Jong. 2. Rutger Castricum. 3. John Galliano.

Onderwerpen