Spring naar de content

Schrijf een lofzang op uw trui en win een designertrui!

Waar denkt u aan als u uw lievelingstrui aantrekt? Aan die barre beklimming van de Mount Everest? Of aan de anderen die hun wenkbrauwen fronsten, toen u de sociëteit betrad, gehuld in kriebelige bolletjes én streepjes, wat u een vreemd gevoel van trots bezorgde? Aan de kwaliteit van de trui of een specifiek merk dat in uw familie bon ton is? Of aan de trui waarin u slaapt als niemand kijkt? Hoe ziet uw ik-uniform er uit? Schrijf een lofzang op uw trui in maximaal 500 woorden en win een designertrui uit de nieuwste collectie van Knit-ted. Dan bent u het komende seizoen alvast in de mode. Voor heren is een [[popup file=”2011-11/schermafbeelding-2011-11-08-om-14.54.58_1.png” description=”Andes-trui in de kleur mouse (M)” alt=”Andes” align=”inline” ]] t.w.v. 99 euro beschikbaar en voor dames een Cleo in de kleur snowflake (S) t.w.v. 129 euro. De beste lofzang wordt bovendien gepubliceerd op deze website.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Pauline Bijster

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Mail uw lofzang voor 1 december naar [email protected] o.v.v. Lofzang of stuur die naar HP/De Tijd, Postbus 95044, 1090 HA, Amsterdam. Vermeld erbij of u voorkeur heeft voor de dames- of de herentrui.

Onderwerpen