Spring naar de content

Buzz-top-3: Rosenthal, Kroes & Boomsma

1. URI ROSENTHAL(Montreux, 1945) – Zoon van naar Zwitserland gevlucht Joods echtpaar. Huidig minister van Buitenlandse Zaken. Werd door PVV-kamerlid de Roon op Twitter een “Joodse minister” genoemd. Die woorden nam de PVV’er later weer terug. Krijgt van zijn eigen partijleden het slechtste rapportcijfer, ruim dertig procent is ontevreden met zijn prestaties. Hij staat bovendien voor een lastige taak wanneer hij vandaag in de Tweede Kamer zijn beleidsplannen moet verdedigen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

2. DOUTZEN KROES (Oostermeer, 1985) – Frysk famke gone Victoria’s Secret Angel. Maakte haar debuut in Neerlands eerste 3D-film, Nova Zembla. Over de film zijn de recensenten niet overenthousiast, over de blondine, die de rol van domineesdochter speelt, wel. Volkskrantcritica Kleijer: “het beeld van Doutzen Kroes met opzwellende boezem op een schommel, haar hand reikend naar het publiek, is een instant 3D-klassieker.” Jean-Pierre Geelen, ook VK, noemt Kroes een “een zuiver gevalletje van opgeilen.” Wel een kritische noot op haar Nederlands van FIlmTotaal: “Een taalcoach was niet overbodig geweest.”

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

3. ARIE BOOMSMA (Marken, 1974) – Domineeszoon. Voormalig fotomodel. Jarenlang boegbeeld voor de Evangelische Omroep, totdat hij voor een fotoshoot in [[popup file=”2011-11/schermafbeelding-2011-11-25-om-11.29.59.png” description=”L’Homo” alt=” ” align=”inline” ]] geschorst werd. Stapte over naar KRO en schreef een gedichtenbundel, een fotoboek over het mannenlichaam en een roman over Nederlands eerste publieksevangelist. Die roman, Relishow genaamd, wordt nu verfilmd, zo maakte zijn uitgever vrijdag bekend.

Vorige week: 1. Ai Weiwei. 2. Bernie Fine. 3. Mariah Yeater.