Spring naar de content

Bericht van de hoofdredacteur

Het zal u wellicht niet zijn ontgaan dat er dezer dagen in verschillende media wordt bericht dat wij overwegen een maandblad te worden. We houden ervan om onze lezers altijd als eerste te vertellen wat er met hun tijdschrift gebeurt, dus het is jammer dat het nu lijkt alsof we achter de feiten aan lopen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Frank Poorthuis

Maar het is nog niet zo ver. Als hoofdredacteur van dit prachtige blad kan ik u wel melden dat we inderdaad onderzoeken of we niet beter een maandblad kunnen worden. Maar dat gaan we alleen doen als we alle feiten op een rijtje hebben.

Onze uitgever heeft een stevig bedrag beschikbaar gesteld om HP/De Tijd toekomstbestendig te maken. Daarvan kunnen we zelfs nieuwe redacteuren aantrekken, een ongekende luxe in onze sector.

We onderzoeken hoe we in deze moeilijke markt nieuwe manieren kunnen vinden om de lezer te bereiken. Het zal u niet verbazen dat we daarbij naast papier ook heel nadrukkelijk kijken naar digitale verschijningsvormen. Wij zijn zeer blij met deze investeringen en het vertrouwen dat de uitgever hiermee in onze titel laat zien. Wij zien een grote toekomst voor dit blad en deze titel, dus wanhoop niet. We houden u van alle serieuze ontwikkelingen op de hoogte.

Onderwerpen