Spring naar de content

Twitter Top 11: Tofik Dibi

GroenLinks-Kamerlid Tofik Dibi staat niet bepaald bekend om zijn genuanceerde uitspraken. Zijn uitgesproken mening laat hij ook terugkomen op Twitter; iets wat hem niet altijd in dank wordt afgenomen. Toch vindt hij het af en toe ook wel lekker om eens niet met politiek bezig te zijn: “Quality time. Goed weekend. #evengeenpolitiek”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

1. Vandaag in een Molukse moskee geweest voor huwelijk van een homie. Wat een rust voelde ik toen ik daar binnenkwam #apart
24 maart 2012

2. Quality time. Goed weekend #evengeenpolitiek
17 maart 2012

3. Gij zult niet liegen, tenzij het voor de macht is #SGP #VVD
13 maart 2012

4. Kijk #Leers zich toch eens in allerlei bochten wringen om de PVV in het Catshuis te paaien. Die man is alle zelfrespect voorbij.
8 maart 2012

5. Ik wil terug naar de tijd dat we water uit de sloot dronken, de horlepiep dansten en de gulden nog van hout was.
5 maart 2012

6. In huize Dibi alleen Whitney Houston pokoes vandaag #RIP
12 februari 2012

7. Moslims zijn even not done. Breivik enzo. Grieken uitgekauwd. Overexposure enzo. Dus wat moet je als zondebokpartij dan? Oost-Europeanen!
8 februari 2012

8. @Karin_Dekker. Denk je niet dat er ook andere manier is om tegen boerkaverbod te protesteren zonder ‘n wandelende gevangenis aan te trekken?
30 januari 2012

9. Ik ben veel gewend maar wat een dieptepunt voor de Kamer: net verzoek gedaan om door PVV aangevraagd debat over weggepeste homostellen aan te vullen met weggepeste allochtonen (komt vaker voor). PVV weigerde dit. Nu 2 aparte debatten over zelfde kwestie #stelletje racisten
25 oktober 2011

10. Wordt een latertje. Ik dien nog 2 moties in. 1 hele ondeugende over dubbele nationaliteit en 1 belangrijke over jeugdzorg.
1 juli 2011

11. Weet iemand meer van de dood van de Turkse jongeman in politiecel afgelopen zondag wegens politiegeweld?
8 juli 2011

Vorige keer: Dennis van de Ven

Onderwerpen