Spring naar de content

Koninginnedag voor republikeinen

Het valt niet mee, maar als u echt wilt kunt u de festiviteiten op Koninginnedag ontlopen. Waar kunt u naartoe?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Mark Traa

Dwingelderveld
Wandeltocht door Nationaal Park Dwingelderveld, langs plekken waar vaak reeën worden gezien. Vertrek om 18.30 uur bij Bezoekerscentrum Dwingelderveld van Natuurmonumenten.

Ede
Stichting Natuurcentrum Veluwe organiseert een fietstocht naar wildkansel De Hindekamp, waar een grote kans is om wild te spotten. U dient wel donkere kleding aan te trekken en een verrekijker mee te nemen. De excursie begint om 19 uur en duurt tot de schemering.

Heerlen
Speurtocht voor gezinnen met kinderen van vier tot en met zes jaar over lammetjes. Vertrek is om 10 uur bij Bezoekerscentrum Brunsummerheide van Natuurmonumenten.

Kraggenburg
Blotevoetenwandeling over een pad van 2,5 kilometer waarbij verschillende ondergronden worden ervaren. Vertrek om 13 uur vanuit Hoeve Marant in Kraggenburg.

Nieuwkoop
Excursie naar het broedgebied van meeuwen en sterns op de Nieuwkoopse Plassen, georganiseerd door Natuurmonumenten. Vertrek om 11 uur met excursieboot Blauwjantje.

Sneek
Bij hobbywinkel Devo geeft Anja Bakker van 12 tot 16 uur een demonstratie breitechnieken.

Terschelling
Fotowandeling naar het strand met fotografe Anja Zwanenburg. U krijgt opdrachten mee die zijn gericht op het vastleggen van structuren, lijnen en details. Vertrek vanuit de schuur van Staatsbosbeheer in Lies om 14 uur.

 

Onderwerpen